Afslibning af trægulve giver træet og boligen helt nyt liv

Afslibning af gulve behøver ikke tage lang tid eller være dyr. Men effekten af en gulvafslibning er ikke til at tage fejl af. Med en slibning fornyes de gamle og slidte trægulve. Det er en mærkbar ændring det giver i rummet. Selv meget gamle og slidte trægulve bliver som nye med en afslibning.

Afslibning der skaber forandring

I mandags var vi ude og lave gulvet som vist på billedet, og her kan du tydeligt se hvilken forandring der sker. Atbejdet foretages med en gulvslibemaskine der har påsat sandpapir, og den gamle gulvbehandling afslibes og fjernes så man kommer ned til det rene træ. Og når trægulvet står nøgent, er deet klart til en ny overfladebehandling efter ønske.

Billig gulvafslibning hos os

Der er stor forskel på priserne for gulvbehandling fra den ene landsdel til den anden, hvilket selvfølgelig har noget med markedssituationen at gøre. Vi tilbyder billig gulvslibning uden at gå på kompromis med kvaliteten eller vores tradition for solidt og godt håndværk. Hos os kan du forvente billig gulvafslibning og høj kvalitet, hver gang. Billig gulvslibning er ikke nødvendigvis ensbetydende med at mindre godt arbejde, men men dyr gulvarbejde skyldes ofte en høj avance til indehaverne. Hvor kan man få billig gulvslibning udført? og hvad er prisen på billig gulvafslibning? Gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning udføres nu i det mesteaf danmark til lavpris. Vi sætter en ære i at udføre et førsteklasses håndværk.

Nænsom afslibning af gulve

Modsat gulvafhøvliing så vil en slibning af gulvet nænsomt fjerne den efterbehandling som gulvet har samt ca. Spørg os til råds om alt vedrørende træ og trægulve og vi vil rådgive dem om den mest optimale løsning for netop Deres gulv. Ved en slibning af gulve bruges en maskine med sandpapir som er spændt på en valse. 1 mm af selve træet. Lær mere om afslibning af trægulve, afslibning af køkkenborde, afslibning af trapper samt afslibning af terasse? Gulvafslibning foretages nænsomt og med en kærlig hånd for, at gulvet bliver pænt og behageligt at gå på samt lækkert at se på. Ved afslibning af gulve starter man med en grovkornet sandpapir som så skiftes til finere og finere, for til sidst at slutte af med den helt fine papir til sidst. En afslibning af gulve giver træet nyt liv.

Vi er specialister i renovering af gulve. Så kontakt os gerne for en snak og et rigtig godt tilbud. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.