Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres her af knagende dygtige gulvspecialister med praktisk erfaring indenfor gulve. Behøver dit plankegulv til en høvling? Så kan vi hjælpe dig med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med hakker eller huller eller en umulig overflade? Er en gulvafhøvling måden. I tilfælde med tæpperester eller andre beskadigelser, kan afhøvling også være en valgmulighed.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Skævheder eller fuldmaling kan også være ting der gør, at en høvling er uundgåelig. Ligesom skævheder eller niveauforskelle i trægulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt planere bræddegulvet med en kraftig og stor gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling anvendes på trægulve, hvor en gulvslibning ikke slår til, blandt andet ved:

 • Ujævnheder og niveuforskelle
 • Bølger
 • Limrester og tæpperester
 • Spartel
 • Hakker og ridser
 • Gulvmaling
 • Fernisbehandling
 • Stærk lakering

Hvorfor en afhøvling?

Høvling af plankegulve er et renoveringsarbejde, hvor gulvmanden vil være behændig eller rutineret. Upræcis høvling kan give beskadigelser af gulvbrædderne eller niveuforskelle i i træets dybde. Gulvafhøvling stiller skærpede kvalitetskrav til håndværkeren, idet den store gulvhøvl virkelig tager fat. Der afhøvles 1 – 3 mm af gulvets overflade, hvilket også er muligt ved meget ødelagte og grimme plankegulve. Vi har kompetencen og ved netop hvad der skal til. At afhøvle et trægulv kræver varsomhed, og bør ikke udføres som gør-det-selv gulvafhøvling. Ifald gulvafhøvlingen ikke eksekveres godt nok, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en dygtig håndværker til din gulvrenovering. Her får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvrenovering og hurtig udførelse.

Afhøvling og gulvslipning

Så snart gulvafhøvlingen er foretaget vil gulvbrædderne fremstå flosset. Derfor afsluttes afhøvlingen med en slibning, for at få den helt rigtige overfladefinish før gulvbehandlingen påbegyndes. Her kan det massive trægulv påføres olie, lak, voks, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende afslibning må være en mellemslibning, grovslibning, polering, let slibning og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne med hensyn til efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Ovenikøbet er du ganske vist altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv forbedres og blive pænt?

Efter en høvling, gulvslipning og behandling, bliver de fleste plankegulve som nye. Du vil ikke kunne få øje på, at gulvplankerne har været i stykker. Gulve må altid behandles godt samt plejes, vedligeholdes og rengøres så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun udføres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den sidste mulighed. Ved vores gulvarbejde får vi en række relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Erfaring med høvling
 • Høvling hvordan gør man?
 • gulvafhøvling leje
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Afhøvling og gulvbehandling
 • Let gulvafhøvling
 • udlejning af høvling
 • Høvling pris pr kvm

Et andet sted på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Såfremt du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Ønsker du hjælp til høvling?

Din gulvsnedker kan altid fortælle dig, om en afhøvling er nødvendigt. Såfremt dit trægulv trænger, så ring gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Er du i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit trægulv. Vi har billig høvling priser samt kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at forny dit slidte og gamle plankegulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.