Trægulve der kun bliver pænere med årene

Trægulve skaber smukke hjem. Vi er Danmarks største og mest seriøse kæde af Gulvfirmaer. Det forpligter. Vi ser det som vores fornemste opgave altid at give dig en professionel rådgivning inden for vores kernekompetence: Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve.

Forstand på trægulve

Vores faguddannede personale er kernen i vores arbejde med trægulve. Vi har forstand på – og indsigt i – tidens trends, moderne gulvbehandling og funktionelt brug. Vi står altid klar med gode råd, praktisk vejledning, tips, tricks og kvalificeret rådgivning omkring renovering af træ og gulve i dit hjem.

Det gode råd er aldrig langt væk

Vi har over andre gulvfirmaer tilknyttet over hele landet. Det betyder, at der altid står en lokal gulvmand parat til at rådgive, vejlede og hjælpe, hvis du skal have renoveret dit trægulve. Der er forskellige typer :

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lamelgulve

som alle er udført i træ. Laminatgulve er ikke under denne kategori idet overfladen ikke er af træ, men derimod plastik.

Altid klar med hjælp og rådgivning

Vi mener selv, at vores eftersalgs-service er landets bedste. Hvis der er det mindste problem med dine nyrenoverede gulve, så hjælper vi dig. Det er der ikke mange andre, der kan prale af.

Vores dygtige gulvsliber har stor erfaring med afslibning af lejeboliger, og vi ved lige nøjagtig hvilket krav der er til kvaliteten samt hvilket krav boligselskabet stiller. Med andre ord er du sikker på at få dit nyafslebet og behandlet trægulv godkendt ved brug af vores gulvservice. Du kan med andre ord være helt sikker på at få et slutresultat som bliver godkendt af boligselskabet.

Gulvrenovering og gulvreparation af trægulve

Er der behov for småreparationer eller udspartling af huller, er vi også et gulvfirma for dette. Til alle vore kunder yder vi en udstrakt gulvservice, uanset om det er en stor eller lille gulvopgaver som skal udføres. Vore dygtige gulv  er meget fleksible overfor vore kunders behov og ønsker. Derfor tager vi gerne en dialog med muligheder og inspiration til behandlingen af dit nyafslebne trægulv.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.